Information

Vi öppnar idag upp Agnetas vävbod igen och fortsätta att sälja det vi har i lager. Vi kommer fota och lägga upp bilder som visar exempel av sådant som finns kvar. Vill du kan du gå med i gruppen Agnetas Vävbod på Facebook om du vill få möjlighet att få aviseringar.

Vi köper inte in några nya garner förutom till varpningar så vissa varor eller färger är redan slut. Vi kommer fortsätta att sälja garnerna till samma låga priser som vi hade förra året och kommer inte göra några justeringar p.g.a. inflationen nu i närtid förutom ev. för varpflätor om inköpspriserna går upp.

Beställningar av garner, tovull, vävredskap eller varpflätor mailas till osten.bjurman@agnetasvavbod.se eller görs via telefon på tel. 0910 50139 eller 070 3198661. Du är även välkommen att komma till butiken om du ringer först och kollar så att någon är hemma.

Affären ligger i Bjurån, ca 2 mil väster om Skellefteå och vi säljer mestadels till privatpersoner, vävstugor och skolor.

Agnetas vävbod har sedan 1990 skickat varor över hela Sverige och även i vissa fall till andra länder. Vävboden drevs fram tills hösten 2021 av Agneta Bjurman men förvaltas nu av hennes man Östen och hennes barn och barnbarn.